Uitverkocht

Dubbele tochtstopper – 95x3cm – Aanpasbaar – 2 stuks

EAN: 8720512989496
  • Gemakkelijk te installeren
  • Voor elke deur
  • Energiebesparend
  • Isolerend

9,99

Uitverkocht

Bent u opzoek naar een manier om de warme lucht langer en efficiënter in uw kamer te houden? Wilt u geld besparen op uw energierekening met een kleine aanpassing? Onze tochtstopper is de perfecte oplossing voor u!

Gemakkelijk installeren
Gemaakt van duurzame materialen, glijdt onze tochtstopper gemakkelijk onder uw deur om ongewenste tocht te blokkeren. De slanke ontwerp past onder de meeste deuren en hindert het openen en sluiten van uw deur niet. De installatie is een fluitje van een cent – schuif het gewoon onder uw deur en u bent klaar. Het is ook gemakkelijk te verwijderen en op te bergen als het niet in gebruik is. Hij is standaard 95cm lang, maar kan makkelijk op maat gesneden worden terwijl hij onder uw deur zit.

Energiebesparend en isolerend
Een tochtstopper zal niet alleen geld besparen op uw energierekening, maar het zal ook helpen om geluidsoverlast te verminderen. Hierdoor gaat de algehele comfort van uw huis omhoog. Het is een simpele, maar effectieve oplossing voor een veelvoorkomend probleem.

Laat de tocht u niet in de koude kleren zitten en gebruik deze tochtstopper om niet alleen geld te besparen, maar er ook extra warm bij te zitten!