Uitverkocht

MOSS – Luchtbevochtiger & Geurdispenser met kleuren LED – 400ML – Diamond – White Marble

EAN: 8720512980356

Bevochtig je kamer met de MOSS aroma diffuser / luchtbevochtiger.

  • Nieuw Design
  • Inclusief LED verlichting
  • 400ml inhoud voor urenlang plezier
  • Geschikt voor Etherische oliën
  • Elektrisch beveiligd

69,95

Uitverkocht

Deze luchtbevochtiger van MOSS is ideaal om uw kamer te bevochtigen. Hiermee voorkom je sneller een droge huid en geïrriteerde ogen. Naast de luchtbevochtigingsstand is deze air humidifier van MOSS  ook een aroma diffuser, dit betekent dat het apparaat aangename geuren door de kamer kan verspreiden. Een paar druppels geurolie zorgen er al voor dat de omgeving heerlijk ruikt door de geurdispenser. Ideaal om onaangename geuren in huis te verdrijven. De LED verlichting in de lamp zorgt voor extra sfeer, deze kan zowel op één kleur worden ingesteld als overgaand in verschillende kleuren.

Luchtvochtigheid
We kennen allemaal het gevoel van droge ogen en een droge huid in de ochtend. Dit kan makkelijk opgelost worden doordat de Moss luchtbevochtiger ervoor zorgt dat de luchtkwaliteit binnen de directe omgeving in harmonie blijft. Hiermee voorkom je dat droge gevoel bij het wakker worden.

Geurolie verspreider
Door de geurolie toe te voegen aan het waterreservoir wordt de aangename geur van de olie door de lucht verspreid. Een paar druppels zijn genoeg om uw kamer gedurende een drie tal uren achtereen fris te houden van onaangename geuren.

LED verlichting
Behalve een luchtbevochtiger beschikt dit product ook nog eens over een ingebouwde LED lamp, waarmee de perfecte sfeer kan worden gecreëerd.