Uitverkocht

Hyundai Lighting – Luxe LED Bureaulamp – dimbaar, kantelbaar, ingebouwde timer en USB

EAN: 8719743420892

Met een groot formaat is deze Hyundai bureaulamp een echte eye-catcher. Hij is dimbaar, kantelbaar, heeft een ingebouwde timer en je kan je telefoon opladen via de USB poort. Daarnaast wordt er een houder voor je smartphone meegeleverd met de bureaulamp.

129,95

Uitverkocht

Deze led-bureaulamp XL van Hyundai met vier voorgeprogrammeerde standen, 30 minuten timer functie en geïntegreerde USB-aansluiting heeft een modern ontwerp en is de ideale lichtbron voor op je bureau, kantoor of in huis. De lamp is volledig naar wens in te stellen, zowel qua lichthoek als de sterkte van het licht.

Touchscreen
Je kunt de lichtsterkte via het touchscreen instellen in 4 verschillende voorgeprogrammeerde standen: Study, Focus, Chill & Evening. Voor elke stand is de lichtsterkte eenvoudig aan te passen met de touchscreen. Kies bijvoorbeeld voor cool wit licht wanneer je wilt lezen (Study) en warmer licht op het moment dat je wilt ontspannen (Chill).

Timer
Met de ingebouwde timer functie gaat de bureaulamp automatisch na 30 minuten uit, ideaal voor wanneer u tijdelijk uw kamer nog wilt verlichten.

Geïntegreerde USB-poort
De lamp is verstelbaar, zowel de arm van de lamp als de kap van de lamp kunt u draaien, zodat u altijd juiste lichtinval- en positie heeft. Het licht schijnt zonder te flikkeren, waardoor uw ogen minder snel moe worden. Als handige extra toevoeging is de bureaulamp voorzien van een geïntegreerde USB-poort voor het opladen van bijvoorbeeld uw smartphone of tablet.