Uitverkocht

Hyundai Lighting – LED Bureaulamp – verstelbaar, dimbaar en met USB poort

EAN: 8718969579209

De Hyundai Bureaulamp is uitgerust met 4 programma’s. Elk programma heeft een andere lichtkleur en sterkte. Voor iedere situatie de optimale setting. Daarnaast is de bureaulamp verstelbaar en uitgerust met een USB poort voor het opladen van o.a. je telefoon.

119,95

Uitverkocht

De Hyundai led-bureaulamp met vier voorgeprogrammeerde standen en geïntegreerde USB-aansluiting heeft een modern ontwerp en is de ideale lichtbron voor op uw bureau, in uw kantoor of in uw huis. De lamp is volledig naar wens in te stellen, zowel qua lichthoek als de sterkte van het licht.

Touchscreen
U kunt de lichtsterkte via het touchscreen instellen in 4 verschillende voorgeprogrammeerde standen: Study, Focus, Chill & Evening. Voor elke stand is de lichtsterkte eenvoudig aan te passen met de touchscreen. Kies bijvoorbeeld voor cool wit licht wanneer u wilt lezen (Study) en warmer licht op het moment dat uw wilt ontspannen (Chill).

Geïntegreerde USB-poort
De lamp is verstelbaar, zowel de arm van de lamp als de kap van de lamp kunt u draaien, zodat u altijd juiste lichtinval- en positie heeft. Het licht schijnt zonder te flikkeren, waardoor uw ogen minder snel moe worden. Als handige extra toevoeging is de bureaulamp voorzien van een geïntegreerde USB-poort voor het opladen van bijvoorbeeld uw smartphone of tablet.

Verstelbaar
De lamp is eenvoudig verstelbaar, zodat u altijd de juiste lichtinval- en positie heeft. Zowel op de voet als op de arm kunt u de hoek aanpassen.