Uitverkocht

Hyundai Lighting – LED Bureaulamp , dimbaar, kantelbaar en met ingebouwde draadloze oplader

EAN: 8719743420908

De Hyundai Bureaulamp is voorzien met een handig touch-paneel. Hiermee kan je de gewenste lichtsterkte en kleur snel en makkelijk kiezen. Door de instelbare arm kies je de juiste afstand tot je bureau. Ook is de lamp voorzien van een ingebouwde draadloze oplader voor het opladen van je smartphone.

119,95

Uitverkocht

De Hyundai led-bureaulamp met ingebouwde Wireless QI oplader, vier voorgeprogrammeerde standen en geïntegreerde USB-aansluiting heeft een modern ontwerp en is de ideale lichtbron voor op uw bureau, in uw kantoor of in uw huis. De lamp is volledig naar wens in te stellen, zowel qua lichthoek als de sterkte van het licht.

Wireless charging
Deze nieuwste techniek om uw mobiele apparaten draadloos op te laden zit in deze bureaulamp van Hyundai ingebouwd. U legt uw telefoon op de voet van de lamp en de telefoon laad zich vanzelf op. Geen gedoe meer met snoeren.

Touchscreen
U kunt de lichtsterkte via het touchscreen instellen in 4 verschillende voorgeprogrammeerde standen: Study, Focus, Chill & Evening. Voor elke stand is de lichtsterkte eenvoudig aan te passen met de touchscreen. Kies bijvoorbeeld voor cool wit licht wanneer u wilt lezen (Study) en warmer licht op het moment dat uw wilt ontspannen (Chill).

Geïntegreerde USB-poort
De lamp is verstelbaar, zowel de arm van de lamp als de kap van de lamp kunt u draaien, zodat u altijd juiste lichtinval- en positie heeft. Het licht schijnt zonder te flikkeren, waardoor uw ogen minder snel moe worden. Als handige extra toevoeging is de bureaulamp voorzien van een geïntegreerde USB-poort voor het opladen van bijvoorbeeld uw smartphone of tablet.

Bruikbaar met in ieder geval de volgende mobiele telefoons:
– Apple iPhone: 8, 8 Plus, X
– Samsung Galaxy: S9, S9+, Note 8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Note 5, S6, S6 Edge
– LG: V30, G4 (optioneel), G3 (optioneel)
– Microsoft Lumia: 1520, 1020, 930, 929, 928, 920
– Google Nexus: 4, 5, 6, 7 (2013)
– BlackBerry: Priv

Opmerking: Bent u niet zeker of uw telefoon draadloos kan opladen met een Wireless QI lader, kijkt u dan in de handleiding van uw telefoon.