Uitverkocht

Hyundai Home – Klassieke Smart CW LED Gloeilamp – E27 – 1 stuk

EAN: 8720168397560
  • Bedienbaar met Hyundai Home App
  • Energiezuiniger dan een gloeilamp
  • Warm en koud wit licht
  • 15.000 branduren
  • Gaat 15 jaar mee

32,95

Uitverkocht

De Hyundai Classic Filament Smart Wifi bulbs zijn de vervanging van de ouderwetse gloeilampen. Ze gaan langer mee, energiezuiniger en kunnen in verschillende settings gebruikt worden. Een CW lamp is speciaal gemaakt om zowel (koud) wit licht en (warm) geel licht te stralen. Met het warme goudgele licht maakt jij iedere avond extra sfeervol en knus. Met het duidelijke witte licht maak jij alles zichtbaar en leesbaar, voor als er bijvoorbeeld gestudeerd moet worden!

De smart lichtperen zijn voorzien van de standaard E27 fitting en zijn eenvoudig te verwisselen. Met een levensduur  van 15.000 branduren gaan ze ook nog er lang mee. Een lamp brand in de woonkamer gemiddeld 1000 uur per jaar. Dat betekent dat deze lampen slechts 1x per 15 jaar vervangen dien te worden. Dat is nog eens duurzaam!

De slimme lichtperen zijn makkelijke aan te sluiten op de APP op je telefoon op tablet. Hierna kan je elke lichtperen samen of apart indelen in een kamer en geheel bedienen via de app.
– Kies je gewenste lichtkleur,  koud wit licht, warm wit licht en stel de helderheid in naar wens.
– Laat de lampen op een gewenst moment aan of uit gaan op een vooraf ingestelde tijd.
– Zit je net lekker op de bank en ben je vergeten de lamp uit te zetten? Dan kan je hem nu gewoon bedienen met je telefoon.

Met een Hyundai Home ecosysteem is het ook mogelijk om verschillende “automations” in te stellen waardoor jouw huis nog slimmer wordt. Een voorbeeld is het automatisch aan springen van jou lampen, zodra de cameras beweging detecteert. De combinaties zijn eindeloos. Je hoeft ze slechts aan de Wifi aan te sluiten en je kan direct van start.