Uitverkocht

The White Series – Picknickmand – 2 personen – Rechthoek

EAN: 8719743424869

Handige picknickmand met picknickkleed. De picknickmand komt met alle benodigdheden die nodig zijn voor het picknickavontuur. Hij is ook erg leuk als cadeau!

79,95

Uitverkocht

Wanneer de zon schijnt is het heerlijk om ergens in de natuur een picknick te houden, maar vaak is het meenemen van alle spullen een hele klus omdat er voor een perfecte picknick aardig wat spullen meegenomen moeten worden. De rieten picknickmand van White Series is er zo op uitgerust dat al jouw hapjes, drankjes en bestek vers en/of heel aankomt. De picknickmand beschikt over handgrepen wat deze erg efficiënt maakt om met je mee te dragen.

Vers & Gekoeld 

In de picknickmand bevindt zich een koeltas waarmee je al jouw drank gekoeld kunt inschenken onder het genot van een mooie zomerdag. Ook kun je hiermee jouw snack volledig vers aan laten komen indien het nodig is om deze koel en vers te houden.

Compact

Om er voor te ze zorgen dat jouw bestek heel en al aankomt is de picknickmand voorzien van leren bevestigingen waar je jouw bestek in kunt plaatsen. Op deze manier blijft het bestek strak in de de mand zitten en worden de puntjes op de ‘i’ gezet wat zorgt voor de perfecte picknick ervaring voor jou en je gezelschap.

Bij de picknickmand is het volgende bijgevoegd:

  • 2 keramische borden van 7 inch (18 cm)
  • 2 drinkbekers in de koeltas
  • 2 vorken, messen en lepels (met wit plastic handvat)
  • Een witte wijnopener
  • Een zout- en peper bekertje