Uitverkocht

Feel Home – Picknickmand met Picknickkleed – 4 Personen

EAN: 8720874420729
  • 4 Persoons
  • Koelvak
  • Volledig uitgerust
  • Met peper en zout molen en flesopener
  • Inclusief Picknick deken

119,95

Uitverkocht

Wie zei dat een picknickmand er niet cool uit kan zien?! We hebben een mand ontworpen die veelzijdig is en ook past bij iedere picknick die je je maar kan bedenken. De mand is met de hand geweven van sterk wilg en voorzien van een lederen handvat en riemen om hem gemakkelijk te kunnen dragen.

Volledig uitgerust
De mand bevat een peper- en zoutstel, borden, bestek en glazen voor 4 personen. Om ervoor te zorgen dat de mand geschikt is voor zelfs de meest romantische momenten hebben we ook een flesopener toegevoegd. De mand is uitgerust met een handig koelvak om je dranken, vlees en ander voedsel koel te houden. Als klap op de vuurpijl is er een picknickdeken inbegrepen die matcht met de binnenbekleding van de mand.

Hoogwaardige kwaliteit
De picknickmand  is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat hij lang meegaat en een robuuste bouwkwaliteit heeft. Zo kan er optimaal genoten worden van iedere picknick.

Of je nu gaat kamperen of naar het park gaat, een picknickmand is het hulpmiddel dat je nog meer van een buitenmaaltijd laat genieten!