Uitverkocht

Feel Furniture – Fontein – Voor binnen en buiten – Rechthoekig

EAN: 8719743424661

Leuke trapvormige waterval voor binnen en buiten. De waterval wordt geleverd met adapter, pomp en led verlichting! Aansluiten, water erin en de fengshui in je huis of tuin is weer in orde!

129,95

Uitverkocht

Creëer een ontspannen en gezellige sfeer in je tuin, op je balkon of binnen met de Waterornament van Feel Furniture. De waterornamenten zijn voorzien van een eigen opvangbak voor het water, met behulp van een waterpompje wordt het water naar boven gepompt om vervolgens als een “fontein” weer op een speelse manier een weg naar beneden te vinden. Het water maakt een tikkend geluid op het water wat nog in de opvangbak bevind en geeft een rustgevend werking voor jou!

De waterornamenten zijn voorzien van een ingebouwde LED verlichting en zorgen dus in de avonduren ook voor een gezellige uitstraling.

De waterornamenten zijn gemaakt van hard polyresin, wat ervoor zorgt dat de producten niet extreem veel wegen en toch oersterk zijn. De ornamenten zijn bestand tegen vocht en kunnen prima buiten worden geplaatst doordat ze weer & waterbestendig zijn. De waterval wordt gecreëerd doordat het water met een pompje (werkende op 230V stopcontact) naar boven wordt gepompt.

De waterornamenten worden aangeboden in twee verschillende varianten.

  • Waterornament rechthoekig met trappen
  • Waterornament ronde bal

Waterornament rechthoekig met trappen
Het waterornament heeft een strak en modern design en is voorzien van verschillende trapjes. Het water wordt omhoog gepompt en vervolgens op een speelse manier via de trapjes naar beneden. Het

Kijk voor alle specifieke product eigenschappen onder het kopje extra informatie.