Uitverkocht

Fiat Professional – 3 in 1 Laser afstandmeter pro met meetwiel – 50M

EAN: 8720512985733

Digitale afstandmeter met meetwiel van Fiat Professional.

89,95

Uitverkocht

De laser afstandmeter van Fiat Professional is gemaakt van een hard plastic frame waardoor hij bestand is tegen ongunstige omstandigheden op de bouwplaats, de verbouwing thuis en goed tegen een stootje kan.
Door een stevige rubberen coating rondom het frame van de afstandmeter ligt de afstandmeter extra fijn in de hand, heeft hij een antislip functie waardoor je hem niet snel zal verliezen en bied hij ook nog eens extra bescherming tegen een stootje.

De afstandsmeter is uitgerust met een ingebouwd meetwiel, waarmee zelfs, met een bereik tot 10 meter, gebogen lijnen, krommingen en cirkelomtrekken kunnen worden gemeten! Met andere woorden, hij is geschikt voor bijna echt alles!
Zeker weten of het waterpas is? Gebruik de waterpas meter ingebouwd in de Fiat Professional laser afstandsmeter.

Duurzaam meten
De laser afstandmeter werkt op 2 x 1.5V AAA batterijen, welke makkelijk te vervangen zijn mochten de batterijen leeg zijn. De afstandmeter bied over een automatisch uitschakel functie zodra de afstandmeter niet wordt gebruikt.
Op deze manier hoef je tijdens het bouwen je niet druk te maken over de levensduur van de afstandmeter.

Groot display
De laser afstandmeter van Fiat Professional is uitgerust met een groot display waardoor de meetresultaten duidelijk worden weergegeven en kunnen worden afgelezen. De display is uitgerust met een verlichting waardoor het echt gemakkelijk is
om af te lezen. Het interne datageheugen slaat tot wel 50 metingen op , waardoor je ook je eerder gedane metingen nog altijd kan raadplegen. Optellen en aftrekken van meegegevens is daarnaast ook mogelijk, evenals als continue metingen met een MIN/MAX functie.

In een handomdraai kun je metingen verrichten van 0.05m tot 50m afstand. De afstandmeter bied daarnaast de mogelijkheid om formules en berekeningen te maken. (Indirecte rekeningen van afstand en hoogte of gedeeltelijke hoogte (3-punts Pythagoras-functie),
snelle en nauwkeurige metingen van afstand, oppervlakte en of volume, het optellen en aftrekken van meetresultaten en het continue meten met een MIN/MAX functie.