Uitverkocht

The White Series – Triangle wandlamp op zonne-energie met nachtsensor – 6 Stuks

EAN: 8718969575300

6 stuks solar wandlampen in een driehoek vorm. De bovenkant heeft een sonarpaneel en zet zonnestralen om in energie en slaat deze op in de ingebouwde batterij. Gedurende de avond gaan de lampjes automatisch branden.

39,95

Uitverkocht

De led-lampjes van the White Series zijn de perfecte decoratie voor rondom uw huis. De lampjes zijn erg gemakkelijk te installeren en bieden prachtig licht. De lampen op zonne-energie laden overdag op doormiddel van de zonnestralen, zelfs wanneer de zon een dagje verlegen is.

Energiebesparend

Het feit dat de lampen over ingebouwde zonnepanelen beschikken zorgt ervoor dat deze lamp erg energiebesparend en daarmee dus goed voor het milieu en uw portemonnee is. Wanneer de zon onder gaat en de nacht aanbreekt dan gaan de lampen automatisch in werking, u hoeft dus geen actie te ondernemen om deze lampen aan te zetten.

Roestvrijstaal

Bent u bang dat de lampen na een tijdje het mooie uiterlijk verliezen na een tijd buiten te hangen? Geen zorgen, de lampen beschikken over roestvrij staal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat de lampen hen mooie uiterlijk niet behouden na een langere periode buiten te hebben gehangen.

Er bevinden zich 6 stuks in de verpakking.