Uitverkocht

The White Series – Kippen Lampen op Zonne-energie – 2 Stuks

EAN: 8719743421684

2 Leuke solarlampen uit de dierenreeks van The White Series. De lampen kunnen overal in de tuin worden geplaatst, er is zelfs een grondpin meegeleverd voor het plaatsen in het gras.
De lampen laden automatisch op gedurende de dag en zullen gaan branden als de nacht valt.

49,95

Uitverkocht

Deze leuke kippen lampen van the White Series leggen geen eieren maar geven licht! De kippen werken volledig op zonne-energie en bevat ook nog een bewegingssensor, twee betere vrienden voor uw portemonnee en het milieu kunt u zich haast niet voorstellen. De lampen zijn met het unieke en leuke design een lust voor het oog en deze zijn erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u uw kippen wilt plaatsen.

Efficiënt

De kippen lampen staan zonder gedetecteerde beweging op een dimfunctie en wanneer er iemand langsloopt wordt diegene in de spotlights gezet. Ook al pikken deze kippen niet, het duo zal een inbreker wel afschrikken omdat er plotseling licht aangaat. De lamp laadt overdag en haalt het maximale vermogen uit de zonnestralen, ook wanneer de zon amper te bekennen is. Met deze lampen haalt u dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lampen alleen op vol vermogen draaien wanneer er iemand langsloopt zijn deze goed te kenmerken aan hen efficiëntie.

Waterproof

Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in uw tuin, maar de druppels die uit lucht zijn gevallen gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de kippen zijn erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaan. Giet het buiten van de lucht, blijf dan lekker op de bank zitten en maakt u zich vooral geen zorgen over uw lichtgevende kippen.

De oplaadtijd van deze lamp overdag is 8-10 uur en de werkingstijd is ook 8-10 uur op een volle batterij.