Uitverkocht

Hyundai Lighting – RVS tuinpadverlichting op zonne-energie – 4 stuks

EAN: 8718969578370

Deze Hyundai buitenlampen hebben een RVS behuizing en zowel wit als RGB LED verlichting. De paallampen kunnen eenvoudig in de grond worden gestoken.

39,95

Uitverkocht

De roestvrij stalen en volledig draadloze Hyundai buitenlampen werken volledig op zonne-energie wat de lampen milieuvriendelijk maakt en daarbij is het ook een voordeel voor uw portemonnee. De lampen zijn met het mooie design een lust voor het oog en deze zijn erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u de lampen wilt plaatsen.

Efficiënt

Het feit dat de lampen overdag opladen en het maximale vermogen uit de zonnestralen halen (ook wanneer de zon amper te bekennen is), maakt deze lamp erg efficiënt en milieubewust. Met deze lampen haalt u dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lampen alleen ‘s nachts in werking gaan, zijn deze goed te kenmerken aan hen efficiëntie.

Waterproof

Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in uw tuin, maar de druppels die uit de lucht vallen gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de LED lampen zijn erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaat.

De draadloze buitenlampen gemaakt van roestvrij staal. Over roestplekken hoeft u zich dus geen zorgen te maken, het roestvrijstalen jasje beschermt de lampen tegen elk soort weer.

Over de installatie van deze lampen hoeft u zich geen zorgen te maken, de lampen zijn volledig draadloos en zijn dus erg gemakkelijk te installeren. Bij de aankoop ontvangt u 4 LED Buitenlampen. De lampen laden overdag op en gaan ‘s avonds in werking. De buitenlampen beschikken over wit licht en RGB, waarbij de kleuren automatisch veranderen. Gezellig licht voor elke gelegenheid.

Bij de lampen zitten ook 4 spiezen bijgevoegd waarmee u de lampen een mooi plekje kunt geven in de tuin.