Uitverkocht

Hyundai Lighting – Moderne wandlamp op zonne-energie – 3 stuks

EAN: 8720168392121

Hyundai solar wandverlichting. De Hyundai lantaarns voor aan de muur hebben een hoogte van 20.5 cm en hebben een moderne afronding. De lampen hebben een retro lichtpeer in de behuizing.

59,95

Uitverkocht

Deze wandlampen van Hyundai zijn de perfecte decoratie voor in uw tuin en rondom uw huis. De lampen zijn erg gemakkelijk te installeren en bieden u prachtig licht voor op uw oprit, in uw tuin of waar u de lampen dan ook wilt hebben. De lampen op zonne-energie laden overdag op door middel van de zonnestralen, zelfs wanneer de zon een dagje niet aanwezig is.

Energiebesparend

Het feit dat de lampen over ingebouwde zonnepanelen beschikken zorgt ervoor dat deze lamp erg energiebesparend en daarmee dus goed voor het milieu en uw portemonnee is. Wanneer de zon onder gaat en de nacht aanbreekt dan gaan de lampen automatisch in werking, u hoeft dus geen actie te ondernemen om deze lampen aan te zetten.

Gemakkelijk te installeren

Aangezien de lampen draadloos zijn, zijn deze erg gemakkelijk te installeren door het feit dat deze niet aan een elektrische bedrading gekoppeld hoeven worden.
U hoeft zich geen zorgen te maken dat een regenbui de pret uit deze lampen haalt, want deze lampen zijn waterbestendig en voelen zich dus bij elk soort weer thuis.
De Hyundai wandlampen schijnen 360 graden wit licht dus aan verlichting rondom het huis zal het niet ontbreken.