Hyundai Lighting – Ultradunne Wandlamp op Zonne-energie met Bewegingssensor – 2 pak

EAN: 8720512986686

Ultradunne wandlamp van Hyundai. Deze solarlamp heeft een dag en nacht sensor, bewegingssensor en automatische dimfunctie.

99,95

1 op voorraad

De draadloze ultradunne Hyundai LED wandlamp werkt volledig op zonne-energie en bevat ook nog een bewegingssensor, een betere vriend voor uw portemonnee en het milieu kan je je haast niet voorstellen. De lamp is met zijn moderne design een lust voor het oog en deze is erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u de lamp wilt plaatsen.

Efficiënt

De ultradunne Hyundai LED wandlamp staat zonder gedetecteerde beweging op een dimfunctie en wanneer er iemand langsloopt wordt diegene in de spotlights gezet. De lamp laadt overdag op en haalt het maximale vermogen uit de zonnestralen, ook wanneer de zon amper te bekennen is. Met deze lamp haalt u dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lamp alleen op vol vermogen draait wanneer er iemand langsloopt is deze goed te kenmerken aan zijn efficiëntie.

Waterproof

Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in uw tuin, maar de druppels die uit de lucht zijn gevallen gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de Hyundai LED is erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaat.

De ultradunne draadloze wandlamp bevat roestvrij staal, u hoeft zich dus ook geen zorgen te maken over roestvlekken op de lamp. De oplaadtijd van deze lamp overdag is 6-8 uur en de werkingstijd 8-12 uur op een volle batterij. De lamp is zo dun dat deze bijna te vergelijken is met het formaat van een iPhone!