Uitverkocht

Hyundai Lighting – Klassieke lantaarnpaal op zonne-energie – 160 cm

EAN: 8720874423577

De klassieke lantaarnpaal in een nieuw jasje. De solar lantaarn paal is uitgerust met LED verlichting en werkt op zonne-energie. Je kan de lantaarnpaal in hoogte verstellen.

79,95

Uitverkocht

De draadloze Lantaarn lamp Hyundai werkt volledig op zonne-energie en bevat ook nog een bewegingssensor, een betere vriend voor uw portemonnee en het milieu kan je je haast niet voorstellen. De lamp is met zijn klassieke design een lust voor het oog en deze is erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u de lamp wilt plaatsen.

Efficiënt

De lamp laadt overdag en haalt het maximale vermogen uit de zonnestralen, ook wanneer de zon amper te bekennen is. Met deze lamp haalt u dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lamp alleen ‘s nachts schijnt wanneer er iemand langsloopt is deze goed te kenmerken aan zijn efficiëntie.

Makkelijke installatie

Aangezien deze lamp draadloos is en behalve de zonne-energie nergens aan verbonden is, zult u geen lastigheden ervaren met het installeren van de lamp.

Waterproof

Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in uw tuin, maar de druppels die uit de lucht gevallen zijn gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de lantaarn lamp is erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaat. Giet het buiten van de lucht, blijf dan lekker op de bank zitten en maakt u zich vooral geen zorgen over de lamp.

Verstelbaar

U kunt de lantaarn lamp verstellen wanneer u dat wilt, de paal waar de lamp aan bevestigd is kan worden verschoven. Mocht u de lamp wat te hoog vinden? Geen probleem verschuif hem gerust wat omlaag!

De lamp is op high and low mode te zetten.