Uitverkocht

Hyundai Lighting – LED lantaarn met bloemenpot – Rond

EAN: 8719743425224

De Hyundai lantaarnpaal heeft een hoogte van 187 cm en werkt op zonne-energie. De lamp wordt samen geleverd met een bloemenpot.

129,95

Uitverkocht

De Hyundai bloempot verlichting werkt volledig op zonne-energie wat de lampen milieuvriendelijk maakt en daarbij is het ook een voordeel voor uw portemonnee. De lamp is met het mooie design een lust voor het oog en deze is erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u de lamp wilt plaatsen, in de bloempot kunt u een mooie bos bloemen plaatsen zodat deze in de spotlights worden gezet.

Efficiënt

Het feit dat de lamp overdag oplaadt en het maximale vermogen uit de zonnestralen haalt (ook wanneer de zon amper te bekennen is), maakt deze lamp erg efficiënt en milieubewust. Met deze lamp haalt u dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lamp alleen ‘s nachts in werking gaat, is deze goed te kenmerken aan zijn efficiëntie.

Waterproof

Regenbuien zijn perfect voor de bloemen, maar de druppels die uit de lucht vallen gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de bloempot lamp is erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaat.

Verstelbaar en makkelijk te installeren.

Bij de bloempot lamp zit een verstelbare lamp bijgevoegd, zodat u de juist hoogte van de lamp zelf kunt bepalen. Over de installatie van deze lamp hoeft u zich geen zorgen te maken, de lampen zijn volledig draadloos en zijn dus erg gemakkelijk te installeren. De lamp werkt op een volgeladen batterij zo een 5 tot 8 uur, het opladen van deze batterij duur ongeveer 6 tot 8 uur.

De lamp beschikt over een high and low mode.