Uitverkocht

Hyundai Lighting – Klassieke wandlamp met vaste voet

EAN: 8719743420342

Klassieke wandlamp met zonne-energie. De lamp kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd en het is niet nodig om kabels te installeren.

59,95

Uitverkocht

De draadloze klassieke wandlamp van Hyundai werkt volledig op zonne-energie, een betere vriend voor uw portemonnee en het milieu kan je je haast niet voorstellen. De lamp is met zijn klassieke design een lust voor het oog en deze is erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u de lamp wilt plaatsen.

Efficiënt

De lamp laadt overdag op en haalt het maximale vermogen uit de zonnestralen, ook wanneer de zon amper te bekennen is. Met deze lamp haalt u dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lamp alleen ‘s nachts schijnt, is deze goed te kenmerken aan zijn efficiëntie.

Makkelijke installatie

Aangezien deze lamp draadloos is en behalve de zonne-energie nergens aan verbonden is, zult u geen lastigheden ervaren met het installeren van de lamp.

Waterproof

Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in uw tuin, maar de druppels die uit lucht zijn gevallen gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de lamp is erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaat.

De klassieke wandlamp bevat over een high and low mode.