Uitverkocht
Loading...

Hyundai – Honden Lampen op Zonne-energie – 2 Stuks

EAN: 8720874420637

2 Leuke solarlampen uit de dierenreeks van The White Series. De lampen kunnen overal in de tuin worden geplaatst, ze blaffen niet, maar geven wel licht! De lampen laden automatisch op gedurende de dag en zullen gaan branden als de nacht valt.

49,95

Uitverkocht

De leuke honden lampen van Hyundai werken volledig op zonne-energie en bevat ook nog een bewegingssensor, twee betere vrienden voor uw portemonnee en het milieu kunt u zich haast niet voorstellen. De lampen zijn met het unieke en leuke design een lust voor het oog en deze zijn erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u uw hondjes wilt plaatsen.

Efficiënt

De honden lampen staan zonder gedetecteerde beweging op een dimfunctie en wanneer er iemand langsloopt wordt diegene in de spotlights gezet. Ook al blaffen deze honden niet, deze 2 viervoeters zullen de inbreker wel afschrikken omdat er plotseling licht aangaat. De lamp laadt overdag en haalt het maximale vermogen uit de zonnestralen, ook wanneer de zon amper te bekennen is. Met deze lampen haalt u dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lampen alleen op vol vermogen draaien wanneer er iemand langsloopt is deze goed te kenmerken aan hen efficiëntie.

Waterproof

Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in uw tuin, maar de druppels die uit lucht zijn gevallen gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de hondjes zijn erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaan. Giet het buiten van de lucht, blijf dan lekker op de bank zitten en maakt u zich vooral geen zorgen over uw lichtgevende huisdieren.

De oplaadtijd van deze lamp overdag is 8-10 uur en de werkingstijd is ook 8-10 uur op een volle batterij.