Uitverkocht

Hyundai Lighting – Honden Lampen op Zonne-energie – 2 Stuks

EAN: 8720874420637

2 Leuke tuin lampen op zonne energie van Hyundai. Ze blaffen niet, maar geven wel licht! De lampen laden op gedurende de dag en branden als de nacht valt.

  • Op zonne-energie
  • Regenbestendig
  • Automatisch aan en uit
  • Draadloos

59,95

Uitverkocht

De leuke honden lampen van Hyundai werken volledig op zonne-energie, twee betere vrienden voor uw portemonnee en het milieu kunt u zich haast niet voorstellen. De lampen zijn met het unieke en leuke design een lust voor het oog en deze zijn erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u uw hondjes wilt plaatsen.

Efficiënt

Met een zonne paneel in de rug zullen de lampjes overdag in de zon op laden. Hier mee zal er gedurende de nacht een wam light uit de hondjes stromen, en zo een sfeervolle toevoeging tot uw tuin vormen.

De oplaadtijd van deze lamp overdag is 6-8 uur en de werkingstijd is ook 6-8 uur op een volle batterij. Zo kan u tot laat in de nacht genieten van de lampen.

Waterbestendig

Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in uw tuin, maar de druppels die uit lucht zijn gevallen gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de hondjes zijn erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaan. Giet het buiten van de lucht, blijf dan lekker op de bank zitten en maakt u zich vooral geen zorgen over uw lichtgevende huisdieren.