Uitverkocht

Hyundai Lighting – Flamingo Lamp op Zonne-energie

EAN: 8720168396211

Dieren solar lamp flamingo uit de dierenreeks van Hyundai Lighting. De lamp kan overal in de tuin worden geplaatst, er is zelfs een grondpin meegeleverd voor het plaatsen in het gras.
De lamp laadt automatisch op gedurende de dag en zal gaan branden als de nacht valt.

59,95

Uitverkocht

De flamingo lamp van Hyundai werkt volledig op zonne-energie en bevat ook nog een bewegingssensor, een betere vriend voor uw portemonnee en het milieu kunt u zich haast niet voorstellen. De lamp is met zijn unieke en leuke design een lust voor het oog en deze is erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u uw flamingo wilt plaatsen.

Efficiënt

De flamingo lamp staat zonder gedetecteerde beweging op een dimfunctie en wanneer er iemand langsloopt wordt diegene in de spotlights gezet. De lamp laadt overdag en haalt het maximale vermogen uit de zonnestralen, ook wanneer de zon amper te bekennen is. Met deze lamp haalt u dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lamp alleen op vol vermogen draait wanneer er iemand langsloopt is deze goed te kenmerken aan zijn efficiëntie.

Waterproof

Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in uw tuin, maar de druppels die uit lucht zijn gevallen gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de flamingo is erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaan. Giet het buiten van de lucht, blijf dan lekker op de bank zitten en maakt u zich vooral geen zorgen over uw lichtgevende flamingo.

De oplaadtijd van deze lamp overdag is 8-10 uur en de werkingstijd is ook 8-10 uur op een volle batterij.