Uitverkocht

Hyundai Lighting – Beveiliging wandlamp op zonne-energie met Bewegingssensoren

EAN: 8719743420885

De Hyundai beveilingslamp is kantelbaar, dimbaar en komt met een ingebouwde bewegingsdetector.

39,95

Uitverkocht

De draadloze Hyundai beveiligingslamp wandlamp werkt volledig op zonne-energie en bevat ook nog bewegingssensoren, een betere vriend voor uw portemonnee, uw bezittingen en het milieu kan je je haast niet voorstellen. De lamp is met zijn moderne design een lust voor het oog en deze is erg gemakkelijk te installeren ongeacht waar u de lamp wilt plaatsen.

Efficiënt

De beveiligingslamp staat zonder gedetecteerde beweging uit en wanneer er iemand langsloopt wordt diegene in de spotlights gezet, inbrekers zullen worden afgeschrikt door het felle licht wat de lamp afgeeft. De lamp laadt overdag op en haalt het maximale vermogen uit de zonnestralen, ook wanneer de zon amper te bekennen is. Met deze lamp haalt u dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lamp alleen op vol vermogen draait wanneer er iemand langsloopt is deze goed te kenmerken aan zijn efficiëntie. Uw bezittingen zijn veilig bij de Hyundai beveiligingslamp.

Waterproof

Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in uw tuin, maar de druppels die uit lucht zijn gevallen gaan vaak niet goed gepaard met electronica. Maakt u zich geen zorgen, de lamp is erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaat.