Feel Furniture – Wicker Corner loungeset – Verona – Blauw

EAN: 8720512986525
  • Multifunctioneel
  • Goed bestand tegen regen
  • Bijzet tafel en ligplek
  • Ingebouwde opbergruimte

1.299,00

10 op voorraad

Opzoek naar een loungeset die volledig te modelleren is naar jou smaak? Toch wat meer mensen op bezoek dan je had gedacht? Voor beide vragen is 1 antwoord genoeg: de Verona Loungeset.

Multifunctioneel
De Verona is juist zo opgebouwd, dat jij helemaal zelf kan bepalen hoe je hem neerzet. Anders dan de standaard loungeset die je maar op 1 manier kwijt kan, ben je met de Verona niet gelimiteerd. Hoe groot je achtertuin ook is, zo heb je altij plek voor de Verona.

Bijzet tafel of zitplek
De Verona komt direct met een handige bijzet tafel, waar jij al je hapjes en drankjes op de zalige zomeravonden kwijt kan. Het geharde glas krijg je uiteraard meegeleverd! Mocht het echter voorkomen dat je toch meer in de lounge sfeer bent, of heb jij net die extra zitplekken nodig voor het onverwachte bezoek. Dan is de glasplaat gemakkelijk te vervangen voor een extra kussen en heeft iedereen een plekje om te zitten. Mocht je ze snel weg willen, dan kan je dit extra deel natuurlijk ook gewoon als extra lighoek gebruiken!

Opbergruimte voor de kussens
De bijzet tafel is daarnaast ook nog eens te gebruiken als opbergplek voor wat kussens of een zacht dekentje voor als het net weer wat kouder wordt.

Met de Verona van Feel Furniture heb je dus keuze!