Uitverkocht

Feel Furniture – Binnen & Buiten bank – Odin – 5 Persoonsbank – Grijs – Met Hocker

EAN: 8720874422136

Een waterbestendige binnen en buitenbank geschikt voor elke gelegenheid! Ontdek de mogelijkheden van de Odin van Feel Furniture, de bank die je binnen en buiten kan plaatsen.

  • Waterbestendig
  • Binnen & Buiten
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Verschillende opstellingen
  • Afneembare hoezen
  • 2 hoekstukken, 3 middenstukken, 1 hocker en 2 kussentjes

1.299,00

Uitverkocht

Het zit comfort van je huiskamer naar je tuin brengen! Met de Odin ervaar je hetzelfde zit comfort binnen en buiten. Deze bank is geschikt voor elke gelegenheid, zo past deze bank in je woonkamer maar staat deze ook heel mooi in je tuin.

Waterbestendig

Langs het zwembad chillen? Een plotselinge zomerse regenbui? Voor de tuinsofa Odin is dit geen enkel probleem. De bank is zowel binnen als buiten te plaatsen doordat hij is gemaakt van hoogwaardig polyester. Zo heeft de buitenlaag een water werende behandeling gehad en zit er een 100% waterproof TPU coating op. Eveneens is de binnenlaag van hoogwaardig polyester met een waterproof PE coating.

Modulair

De buiten en binnenbank Odin bestaat uit meerdere onderdelen. Afzonderlijk van elkaar zijn de onderdelen licht gemakkelijk te verplaatsen. De Odin is een collectie van grote zitzakken die men kan herschikken en op een andere manier aan elkaar vast te maken of zelfs los van elkaar te zetten. Hierdoor past de bank in elke tuin of woonkamer.

Afneembare hoezen

De hoezen van de afzonderlijke delen van de bank zijn afneembaar. Hierdoor kun je er altijd voor zorgen dat je bank er mooi en schoon uit ziet. LET OP: De hoezen zijn niet geschikt voor de wasmachine.

6 Delen

De Bank bestaat uit 2 hoekstukken, 3 middenstukken, 1 hocker en 2 kussentjes.