Uitverkocht

Feel Furniture – Buiten ligstoel – verstelbaar – Zwart – 2 stuks

EAN: 8720168397539

De ligtstoel is geschikt voor buiten en is inklapbaar, dus je kan hem ook meenemen naar het strand of de camping. Met een verstelbare rugleuning en voetsteun stel je hem in zoals hij voor jou makkelijk ligt.

299,95

Uitverkocht

De ligstoel van Feel Furniture is ideaal om mee te nemen naar het strand of naar de camping, maar in uw tuin voelt dit bedje zich ook meer dan thuis. Het bedje rust op 3 stevige poten en het kussentje zorgt ervoor dat u in een optimale houding kan genieten van het weer.

Het inklapbaar ligbed heeft maar liefst 4 verschillende standen om optimaal te kunnen loungen, uit te rusten of lekker te zonnen.

Hoogwaardige constructie

De ligstoel is gemaakt door gebruik te maken van hoogwaardig staal met een sterke en harde poeder coated afwerking. De stoelen kunnen goed tegen een stootje en kan je ook prima meenemen.

Desalniettemin raden we altijd aan om de stoelen, zeker als je ze voor langere tijd niet gaat gebruiken, binnen te stallen.

Inklapbaar

Het feit dat de stoel inklapbaar is maakt het makkelijk om deze naar het strand of naar de camping mee te nemen. Ook wanneer u de ligstoel in de koude dagen liever opbergt, is dit erg gemakkelijk voor elkaar te krijgen.

Als de stoel is ingeklapt heeft het een hoogte van 94cm, een breedte van 68cm en een diepte van 18cm