Uitverkocht

Hyundai Electronics – Digitale personenweegschaal met Bluetooth en lichaamsanalyse – Zwart Rosegoud

EAN: 8720168395306

Slimme bluetooth weegschaal met APP van Hyundai.

  • Lichaamsanalyse APP
  • Bluetooth connectie
  • Schadebestendig gehard glas
  • LCD Scherm
  • Hyundai batterijen meegeleverd

 

59,95

Uitverkocht

De body analysis scale van Hyundai met Bluetooth functie is het instapmodel binnen de weegschalenlijn. Met de Hyundai app voor uw mobiele telefoon geeft de weegschal u een gedetailleerde lichaamsanalyse.

Lichaamsanalyse
Gezond leven en met je conditie bezig zijn is de trend die al jaren blijft groeien, het ziet er ook niet uit dat hier snel verandering in gaat komen en wie wil er nu niet een gezond leven leiden. Deze Hyundai weegschaal is hier uitermate geschikt voor met alle ingebouwde opties om jouw lichaam te analyseren, zo houd je een goed inzicht in je dagelijkse progressie.
De weegschaal analyseert jouw lichaam zodra je erop gaat staan. Met de handige App meet de weegschaal naast jouw gewicht ook nog het vetpercentage, het vochtgehalte, bot- en spiermassa, BMI en benodigde calorieën. Deze weegschaal biedt jou de basisvoorwaarden wanneer je wilt werken aan een gezondere levensstijl en dagelijks jouw progressie wilt volgen. Het grote ingebouwde lcd-scherm geeft met duidelijke cijfers de stand van zaken aan.

Lcd-scherm
Deze personenweegschaal is voorzien van een groot lcd-scherm wat zowel met licht als in het donker goed te lezen is.

Batterijen
Om energie te besparen gaat de weegschaal automatisch na 10 seconden weer uit, de weegschaal werkt op twee AAA-batterijen (meegeleverd). Voor dit product raden wij aan de Hyundai – AAA Batterijen – Alkaline te gebruiken.