Uitverkocht

Hyundai Electronics – Elektrische tandenborstel met oplaadbare reis etui

EAN: 8719743424838

Neem je elektrische tandenborstel overal mee naartoe met de reis etui. De tandenborstel heeft 5 verschillende standen en maakt gebruik van de sonische poetstechnologie.

159,95

Uitverkocht

De elektrische tandenborstel van Hyundai zorgt ervoor dat uw tanden optimaal beschermd worden tegen bacteriën en tandplak. De tandenborstel beschikt over een optimale accu, wanneer deze opgeladen is kun je er wel 3 weken mee door zonder op te laden. De tandenborstel heeft een timer van 2 minuten en om de 30 seconden heeft deze een interval tijd van 1 seconden dat u weet dat u van mondhoek moet veranderen.

5 modi

De tandenborstel is voorzien van 5 verschillende modi:

1. White

Whitening modus richt de aandacht op het bleken van de tanden door vlekken op het oppervlakte te verwijderen.

2. Daily

Extra zachte modus voor gevoelige tanden en tandvlees. Aanbevolen voor dagelijks gebruik.

3. Polish

Voor het opfleuren en polijsten van je tanden met een beetje meer kracht.

4. Gum care

Stimuleert en masseert zachtjes uw tandvlees om de gezondheid van het tandvlees te verbeteren.

5. Sensitive

De kracht zal voorzichtig worden verhoogd tijdens de 2 minuten poetsen van je tanden. Op deze manier kunt u gemakkelijk wennen aan elektrisch tanden poetsen.

Door middel van het combineren van deze modes beleeft u de optimale tandenpoets ervaring en zullen de tanden gaan glimmen van witheid.

Oplaadbare verpakking

Bent u vaak weg en heeft u geen zin om de oplader constant mee te nemen? Geen zorgen, want bij deze oplader zit een oplaadbare etui bij waar de tandenborstel perfect in past. Zo is deze makkelijk mee te nemen en laadt deze tegelijkertijd ook op.