Uitverkocht

Multifunctionele massage apparaat – Voor nek, shouders, rug en benen – Met infrarood warmtefunctie

EAN: 8720512983104
  • Geschikt voor het gehele lichaam
  • Met warmtefunctie
  • Verschillende intensiteitsstanden
  • Beschermd tegen overbelasting

99,99

Uitverkocht

Heb je ook wel eens last van stijve spieren? Dan is dit massage kussen echt iets voor jou! Gemakkelijk en snel de spanning in je spieren verminderen met dit massage apparaat.

8 Roterende massagekoppen
Het massage apparaat heeft 2 afzonderlijke massagekoppen, waar elke massagekop maar liefst 8 ronde massage koppen heeft. De massagekoppen bieden door middel van een roterende beweging een heerlijke massage.
De draairichting en snelheid van de massagekoppen zijn instelbaar. Je kan kiezen uit 3 verschillende intensiteitsstanden, kies dus de snelheid die bij jou past.

Geschikt voor het gehele lichaam
Onbeperkt genieten van een heerlijke massage. Het massage apparaat bied door het unieke U vormig design de mogelijkheid voor het masseren van jouw nek, schouders, rug (en onderrug), benen, hamstrings, kuiten en voeten!
Oftewel, voor het gehele lichaam is het geschikt.

Met warmtefunctie
Het massageapparaat is voorzien van een speciale infrarood technologie. Dankzij de warmtefunctie gaan bloedvaten makkelijker open staan, bevorderd het de bloedstroom en helpt de massage extra mee om pijnlijke en gespannen
spieren te ontspannen. Daarnaast voelt het prettiger, alsof je in een heerlijk warm bad wordt gemasseerd.

Beschermd tegen overbelasting
Masseren van je spieren helpt je ontspannen, maar teveel is ook weer niet goed! Het massage apart schakelt automatisch uit na 15 minuten massage. Op deze manier hoef je je niet druk te maken om de tijd en kan je heerlijk
genieten van je massage.

Het massage apparaat wordt geleverd met extra lange kabel en handleiding.