Uitverkocht

Hyundai Electronics – Elektrische stijlborstel met keramische coating

EAN: 8720512988932
  • Gemakkelijk stijlen
  • Met keramische coating
  • Met 9 warmtestanden
  • Extra lang snoer

59,95

Uitverkocht

Zorg dat je er helemaal op en stijlvol bijloopt met de Hyundai stijlborstel. De stijlborstel combineert perfect de eigenschappen van een stijltang en een haarborstel in een apparaat.

Gemakkelijk stijlen
De stijlborstel zorgt ervoor dat je haar in een zeer korte tijd kan gladstrijken en rechttrekken. Je bent dus binnen een handomdraai klaar om de deur uit te gaan.

Met keramische coating
De borstel is voorzien van een keramische coating waardoor het je haar niet beschadigd. Dit zorgt dat je haar langer gezond blijft en niet beschadigd raakt.

Met 9 warmtestanden
Daarnaast is de stijlborstel voorzien van 9 verschillende temeperatuur-instellingen. Hierdoor is de stijltang geschikt voor elk type haar. De temperatuur is instelbaar van 150 tot 230°C. Hij is dus geschikt voor dun haar, krullend haar, geverfd haar en zelfs kroes haar. De haarbostel is snel in gebruik en opgewarmd tot de door jou gewenste temperatuur. Handig voor als je weinig tijd hebt in de drukke ochtend.

150-190 graden voor dun haar
190-210 graden voor gemiddeld dik haar
210-230 graden voor dik haar.

Extra lang snoer
Door een extra lang snoer van 195cm en een 360 graden swivel is de stijlborstel extra wendbaar en kom je niet in de knoop dat hij te kort is. De stijlborstel is voorzien van een handig led display en een vergrendeling zodat je ook de temperatuur vast kan zetten. Ben je klaar met het stijlen van het haar kan je de stijlborstel opbergen of ophangen aan het lus dat gevestigd zit bij het uiteinde van het apparaat.