Hyundai Electronics – Elektrische sinaasappelpers – Compact – 1.2L – Kleine kegel

EAN: 8720874421177

Onze losse onderdelen zijn de perfecte oplossing om uw Hyundai Electronics apparaten perfect te onderhouden, en zo extra lang mee te laten gaan.

  • Originele vervangende kleine kegel voor de Hyundai Electronics elektrische sinaasappelpers compact.
  • Ideaal voor het persen van kleinere citrusvruchten zoals limoenen en kleine sinaasappels.
  • Gemaakt van duurzaam PP plastic dat bestand is tegen zure citrusvruchten.
  • Zorgt ervoor dat u altijd het meeste sap uit uw fruit haalt.

9,95

10 op voorraad

Hyundai Electronics – Elektrische sinaasappelpers – Compact – 1.2L – Kleine kegel

Geschikt voor: Deze kleine kegel is geschikt voor de Hyundai Electronics – Keukenmachine – Elektrische sinaasappelpers – Compact – 1.2L Reservoir (Model nummer: HHA682302, EAN: 8720512982909).

 

Onze Hyundai Electronics – Elektrische sinaasappelpers – Compact – 1.2L – Kleine kegel is een origineel vervangingsonderdeel. Het is ontworpen om perfect te passen op uw Hyundai Electronics elektrische sinaasappelpers.

Deze kleine kegel is ideaal voor het persen van kleinere citrusvruchten zoals limoenen en kleine sinaasappels. Het helpt u om altijd het meeste sap uit uw fruit te halen.

De kegel is gemaakt van duurzaam PP plastic dat bestand is tegen de zure citrusvruchten, zodat u er lang plezier van kunt hebben.

Onderdelen en onderhoud

Is uw kleine kegel versleten na langdurig gebruik, of bent u op zoek naar een reserve kleine kegel? Geen zorgen, deze vervangbare kleine kegel is de perfecte oplossing. Zo hoeft u niet een nieuw apparaat te kopen.

Onze losse onderdelen zijn de perfecte oplossing om uw Hyundai Electronics apparaten perfect te onderhouden, en zo extra lang mee te laten gaan!

Let op: dit betreft alleen de kleine kegel, en niet het daadwerkelijke hoofdproduct. De kleine kegel is standaard inbegrepen bij de aankoop van het hoofdproduct.