Hyundai Electronics – Elektrische sinaasappelpers – Compact – 1.2L – Kan met filter en draai as

EAN: 8720874421191

Onze losse onderdelen zijn de perfecte oplossing om uw Hyundai Electronics apparaten perfect te onderhouden, en zo extra lang mee te laten gaan.

  • Originele vervangende kan met filter en draaias voor de Hyundai Electronics elektrische sinaasappelpers.
  • Gemaakt van transparant PP plastic, zodat u gemakkelijk de hoeveelheid sap kunt zien.
  • De filter helpt bij het scheiden van het sap van de pulp.
  • De draaias zorgt voor een soepele werking van de sinaasappelpers.
  • Ontworpen om perfect te passen op uw Hyundai Electronics elektrische sinaasappelpers.

17,95

10 op voorraad

Hyundai Electronics – Elektrische sinaasappelpers – Compact – 1.2L – Kan met filter en draai as

Geschikt voor: Deze kan met filter en draaias is geschikt voor de Hyundai Electronics – Keukenmachine – Elektrische sinaasappelpers – Compact – 1.2L Reservoir (Model nummer: HHA682302, EAN: 8720512982909).

 

Onze Hyundai Electronics – Elektrische sinaasappelpers – Compact – 1.2L – Kan met filter en draai as is een origineel vervangingsonderdeel. Het is ontworpen om perfect te passen op uw Hyundai Electronics elektrische sinaasappelpers.

De kan is gemaakt van transparant PP plastic, waardoor u gemakkelijk de hoeveelheid sap kunt zien en beoordelen wanneer het tijd is om uit te schenken.

Het filter dat bij de kan wordt geleverd, helpt bij het scheiden van het sap van de pulp, zodat u kunt genieten van een soepele en pulp-vrije sapervaring.

De draaias zorgt voor een soepele werking van de sinaasappelpers, zodat u altijd perfect geperst sap kunt krijgen.

Onderdelen en onderhoud

Is uw kan met filter en draaias versleten na langdurig gebruik, of bent u op zoek naar een reserve kan met filter en draaias? Geen zorgen, deze vervangbare kan met filter en draaias is de perfecte oplossing. Zo hoeft u niet een nieuw apparaat te kopen.

Onze losse onderdelen zijn de perfecte oplossing om uw Hyundai Electronics apparaten perfect te onderhouden, en zo extra lang mee te laten gaan!

Let op: dit betreft alleen de kan met filter en draaias, en niet het daadwerkelijke hoofdproduct. De kan met filter en draaias is standaard inbegrepen bij de aankoop van het hoofdproduct.