Uitverkocht

Feel Furniture – Elektrisch verstelbaar bureau – 140x70cm – Grijs

EAN: 8720874421955
Het Feel Furniture Elektrisch Verstelbaar Bureau is de ideale oplossing voor een ergonomische en gebruiksvriendelijke werkplek, met verstelbare hoogte, een programmeerbare geheugencontroller, en nog veel meer.
  • Bureaublad dimensies: 140 – 70 CM
  • Verstelbare hoogte 70 – 115 CM
  • Verstel snelheid: 20mm/s
  • Soepele en stille aanpassing
  • Makkelijke installatie voor direct gebruik.
  • Ergonomisch ontwerp om uw welzijn te bevorderen.
  • Programmeerbare geheugencontroller voor eenvoudige aanpassingen.

499,00

Uitverkocht

Het Feel Furniture Elektrisch Verstelbaar Bureau, een geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw werkplekbehoeften. Of u nu thuis werkt of op kantoor, dit bureau biedt de perfecte combinatie van functie en stijl.

Perfecte Aanpassing

Dankzij de verstelbare hoogte kunt u het bureau moeiteloos aanpassen aan uw voorkeurspositie. Van een minimumhoogte van 70 cm tot een maximumhoogte van 115 cm, dit bureau past zich aan uw behoeften aan. Na een reset neemt de hoogte met 10 mm toe, en als het bureau een obstakel tegenkomt, veert het 10 mm terug voor veiligheid en gemak. Met de programmeerbare geheugen controller kunt u uw eigen instellingen invoeren, en het bureau makkelijk verstellen naar de gewenste hoogte.

Arbo-Verantwoordelijk en Ergonomisch Ontwerp

Het ergonomische ontwerp van ons bureau garandeert de juiste bureaustand, waardoor u de optimale werk- en zithouding kunt aannemen. Dit draagt bij aan uw comfort en voorkomt rugklachten, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. De Soepele en stille elektrische aanpassing zorgt tevens voor een comfortabele werkomgeving.

Ons elektrisch verstelbare bureau is niet alleen een slimme keuze voor uw werkruimte, maar ook voor uw welzijn. We begrijpen dat langdurig zitten tijdens het werk kan leiden tot rugklachten en andere gezondheidsproblemen. Daarom hebben we ons bureau ontworpen met de Arbo-richtlijnen in gedachten. Het stelt u in staat om uw zithouding regelmatig aan te passen en bevordert actief staan gedurende de dag.

Sta elk uur enkele minuten op om uw gewrichten te ontlasten, een rechte rug te behouden en de bloedsomloop te stimuleren. Uw lichaam zal u dankbaar zijn. Kies voor comfort en gezondheid met ons elektrisch verstelbare bureau.

Eenvoudige Bediening

Met vier standaardhoogte-instellingen (800 mm, 900 mm, 1000 mm, en 1100 mm) kunt u met één druk op de knop uw gewenste hoogte bereiken, waardoor het gebruiksgemak wordt gemaximaliseerd. Bovendien maakt de programmeerbare geheugencontroller het mogelijk om uw favoriete hoogtes moeiteloos op te slaan en met een simpele druk te activeren, waardoor aanpassingen aan uw werkplek nog gemakkelijker worden.

Gemakkelijk te installeren

Dit bureau is ontworpen voor zelf-installatie, en wordt geleverd in twee delen, het bureaublad, en het verstelbare frame. Maar geen zorgen, we hebben ervoor gezorgd dat het installatie proces uiterst eenvoudig is. Met duidelijke instructies en alle benodigde hardware kunt u snel aan de slag, zonder gedoe.

Innovatieve Functies

Het Feel Furniture Elektrisch Verstelbaar Bureau heeft indrukwekkende functies die uw werkomgeving verbeteren. Het beschikt over thermische bescherming om de motor te behoeden, een instelbaar kinderslot voor extra veiligheid, en een energiebesparende modus die wordt geactiveerd als er 30 seconden geen knoppen zijn ingedrukt.

Kortom, dit bureau is niet alleen ergonomisch en aanpasbaar, maar biedt ook innovatieve functies voor een betere werkervaring. Voeg een nieuw niveau van comfort en efficiëntie toe aan uw werkplek met Feel Furniture.