Uitverkocht

Feel Home – Hoge design bureaustoel – Echt leer – Donkerblauw

EAN: 8720168399182
  • 100% Echt leder
  • EN-1335 Gecertificeerd (NPR-1813 norm)
  • 2 Jaar garantie
  • Met neigmechanisme
  • Ook met vaste voet
  • In 8 kleuren

324,95

Uitverkocht

De luxe bureaustoel van Feel Home is te kenmerken aan zijn mooie design. De stoel zorgt ervoor dat u een comfortabele ervaring beleeft wanneer u in deze schoonheid zit. De stoel is volledig voorzien van rundleer. De stoel zal zich erg thuis voelen op een kantoor, maar in de woonkamer weet deze ook gemakkelijk zijn plekje te vinden.

100% Echt leder
De bureaustoel is gemaakt van 100% natuurlijk echt leder. Dit zorgt ervoor dat de bureaustoel beter ademt en dat hij duurzamer is dan een bureaustoel van nep of kunst leder. Daarom geven we 2 jaar garantie op deze stoelen van hoogwaardige kwaliteit.

In 8 trendy kleuren beschikbaar
Alle stoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren; zwart, donkergrijs, cognac, wit, creme, rood, donkerbruin en donkerblauw.

Mocht je kleur niet op voorraad zijn dan is deze altijd te bestellen voor je, neem gerust contact op met de klantenservice.

Hoogwaardig aluminium
De stoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en vervolgens verchroomd voor een luxe uiterlijk en afwerking. Dit maakt hem niet alleen sterk maakt maar ook licht van gewicht. 

Voldoet aan Europese richtlijn EN-1335
Daarnaast is deze stoel gecertificeerd met een EN-1335 (NEN-EN 1335) certificaat die speciaal voor bureaustoelen geldt, deze is vergelijkbaar met de Nederlandse  NPR-1813 norm.  Een goede houding is namelijk zeer belangrijk tijdens het werken aan een bureau, zeker als je meerdere uren per dag achter een bureau zit. Om die reden zijn er Europese richtlijnen opgesteld waar een bureaustoel aan moet voldoen voordat hij wordt geclassificeerd als geschikt voor kantoor-gebruik. Zo moet bijvoorbeeld de zithoogte minimaal tussen 40 en 51 cm zijn met een minimale zitdiepte van 38 cm en moet de helling van de zitting tussen de 2 en 7 graden zijn. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat jij comfortabel op deze ergonomische bureaustoel zit en dat ook voor langere tijd kan doen, zonder last van je lichaam te krijgen. Zo zorgen we dat de beroepsbevolking gebruik maakt van bureaustoelen met een goede en veilige ondersteuning.

In hoogte verstelbaar & met neigmechanisme
De luxe bureaustoelen zijn voor iedereen geschikt aangezien deze op diverse manieren verstelbaar zijn. U kunt de hoogte van de stoelen makkelijk verstellen doormiddel van de bedieningspook die zich onder de stoel bevindt. De zithoogte van de bureaustoel is 10 centimeter te verstellen. U kunt vanuit een hoogte van 49 centimeter ‘laylow’ werken maar ook op het puntje van uw stoel tot en met een hoogte van 59 centimeter.
Het neigmechanisme zorgt ervoor dat de zitting volledig mee beweegt naar voren en naar achteren, u kunt het mechanisme zelf instellen met de stelknop zodat die heel flexibel mee beweegt of bijvoorbeeld wat stugger is. Hij heeft tevens 5 vaste standen waarin het neigmechanisme ook vast gezet kan worden met de hendel onderaan de zitting.

Wielen of vaste voet
De wielen van de luxe bureaustoel zijn voorzien van anti-slip, dus de stoel blijft netjes op zijn 5 wielen staan. De wielen van de stoel zijn geschikt voor alle vloertypen, zo voelen deze zich onder andere thuis op een houten-, betonnen- of een laminaten vloer.  U kunt ook de vaste voeten erbij kopen indien u dat wenst en geen gebruik wilt maken van de wielen.