Uitverkocht

Feel Home – Ergonomische Bureaustoel Verstelbaar – Zwart/Grijs

EAN: 8720168396464

De Feel Home Ergonomische bureaustoel heeft veel opties voor het instellen van de bureaustoel. Zo kan je het zitvlak instellen, de ondersteuning voor je onderrug, de hoogte van de stoel en de armleuning. Daarnaast is de hoofdsteun en de achterkant van de bureaustoel kantelbaar. Echt verantwoord zitten!

349,95

Uitverkocht

De comfortabele bureaustoel van Feel Home wordt herkent aan zijn luxe en geruststellende uitstraling. De stoel voelt zich thuis in verschillende omgevingen, of dat nou bij het bureau of in de woonkamer is. De stoel is geschikt voor iedereen, deze is te verstellen in verschillende maten.

Diverse standen 

Baart u zich zorgen over het feit dat de vorm van de stoel u niet past? Wees gerust, de stoel is naar elke vorm te verstellen! De stoel kunt u op de volgende manier verstellen:

  • De zithoogte van de bureaustoel kan versteld worden van 39 tot en met 48 centimeter.
  • De armleuning kunnen omhoog en omlaag versteld worden (vanaf 59 centimeter hoog)
  • De achterkant van de stoel kan in vijf verschillende standen gezet worden om ervoor te zorgen dat u een optimale comfort beleeft. Hiernaast zit er ook nog een extra rugsteun in de stoel die ook weer versteld kan worden zodat de rugklachten achterwegen gelaten kunnen worden.
  • De stoel bevat ook een verstelbare hoofdleuning, deze kan omhoog en omlaag worden gezet.

Het mooi design van de stoel is al helemaal verzorgd, maar u kunt doormiddel van het afstellen zelf uw ideale stoel samenstellen.

Wielen

De wielen van de comfortabele bureaustoel zijn voorzien van anti-slip, dus de stoel blijft netjes op zijn 5 wielen staan. De wielen van de stoel zijn geschikt voor diverse omgevingen, zo voelen deze zich onder andere thuis op een houten-, betonnen- of een laminaten vloer.

De stoel bevat over een draaicirkel van 360 graden, bij het draaien van de stoel zal deze dus niet vastlopen.