Uitverkocht

Larson – Pocketvering matras – Oslo – 70×200

EAN: 8719743420366
  • 28 cm dik
  • Multi-layered matras
  • Gel-infused Memory foam
  • Voor volwassenen en kinderen

629,00

Uitverkocht

De Larson Oslo is het topmodel binnen het Larson assortiment. De toplaag is opgedeeld in meerdere lagen met 3 hoofd-lagen schuim die ondersteund worden door Larson pocketveren. Het complete matras is uniek in zijn soort en maar liefst 28 centimeter dik.

Gel-Infused Traagschuim™

De eerste laag is 4cm dik en bestaat uit het unieke Gel-Infused Traagschuim™. De laatste innovatie op slaapgebied! Het werkt drukverlagend en het slapen wordt aangenamer doordat de druk beter wordt verspreid dan bij normaal(traag-) schuim. Daarnaast heeft het de eigenschap dat het beter ventileert. Hierdoor wordt de warmte beter afgevoerd. Samen resulteert dit tot een betere nachtrust.

Traditioneel Traagschuim

Om de toplaag optimaal te ondersteunen is er gebruik gemaakt van 3,5 cm dik Traagschuim. Dit zorgt samen met de toplaag voor een matras dat zich optimaal aan uw lichaamsvorm aanpast. Hierdoor is is optimale ondersteuning gegarandeerd.

SuperSoft basis foam

Deze laag bestaat uit 5,5 cm Super Soft foam om de overgang naar de Larson Pocketveren te faciliteren. U heeft alle gemakken en voordelen van foam samen met de stevigheid van pocketveren. Samengevoegd in één matras creëert dit een unieke slaapsensatie.

Larson Pocketveren™

Larson heeft zijn eigen Pocketveren ontwikkeld. De grote pocketveren zijn 15 cm hoog, 2,1mm dik en gedraaid met 5 slagen.

Afwerking

Een dikke rand van schuim rondom ter bescherming van het geheel. De innovatieve 3D stof bevorderd de goede ventilatie eigenschappen en geeft het geheel zijn luxe uitstraling.