Uitverkocht

Feel Furniture – kledingkast met spiegel – 3 deurs – Zwart

EAN: 8718969579933

Praktische kast met echt veel mogelijkheden! Deel je kast zelf in door de planken in hoogte verstellen. Een mooie kledingkast op je slaapkamer of een kast voor je handdoeken in de badkamer. De kast is daarnaast uitgerust met spiegels aan de voorkant.

199,95

Uitverkocht

Aan kleding hebben we hedendaags nooit genoeg. We kennen het bijna allemaal wel, schoenen en kleding die door het huis slingeren. Deze kleding kast van Feel furniture biedt de oplossing voor uw probleem. De kast bevat een deur met daarop een spiegel bevestigd, de kast in zijn geheel functioneert ook als volledige spiegel waarbij u kunt kijken hoe uw kleren u staan.

Efficiënt 

De kast neemt weinig ruimte in beslag en er passen genoeg kleren en schoenen in. Uw schoenen en/of kleren krijgen een luxe opberg plek en de kast voegt een mooie decoratie in uw huis toe, een win-win situatie dus.

Schitterend

Met het moderne design is de kast een plaatje voor het oog. De mooi afgewerkte spiegel en het totaalplaatje van de kast zullen aandacht opwekken bij uw bezoekers.

Zelf in te richten

U kunt zelf de kast inrichten met de bijgevoegde planken. Zo kunt u de kast als een volledige schoenkast indelen, maar ook als een ruime kast waar u uw overhemden op kunt hangen. Losse planken zijn bij te bestellen.