Uitverkocht

Larson Premium – Gordijnen – 1000% Blackout – 1.4m x 2.7m – Haken – Antraciet

EAN: 8720168397720
  • 3-laags gordijn
  • Isolerend
  • Geluidswerend
  • Totaal verduisterend
  • Kant en klaar

59,95

Uitverkocht

De formule voor een perfecte kamer voor een goede nachtrust bestaat uit 3 dingen: Stilte, de juiste temperatuur en donker. Zodra jou slaapkamer voldoet aan deze criteria, dan is jou kamer geoptimaliseerd voor een goede nachtrust.
De nieuwe Larson Premium gordijnen zijn gemaakt met deze formule in het achterhoofd. Een gordijn bestaand uit 3 verschillende lagen, die jou gaan helpen direct in slaap te vallen.

3-laags gordijn
Het gordijn bestaat uit 3 lagen die ervoor zorgen dat het gordijn isolerend en geluidswerend is. Daarnaast laat dit gordijn geen enkele lichtstraal door. Zo kan niemand meer bij jou naar binnen kijken en heb jij s’ochtends geen last van de zon tijdens die zuurverdiende uitslaap-uurtjes.

Isolerend en geluidswerend
De gordijnen hebben een isolerende werking waardoor het in de zomer lekker koel blijft en in de winter lekker warm. De gordijnen hebben een geluidswerende functie waardoor je lekker rustig in je appartement of op kantoor kan zitten zonder dat je gestoord wordt door geluid van buiten.

Kant-en-klaar voor gebruik
Alle Larson gordijnen zijn kant-en-klaar voor gebruik en kunnen meteen worden opgehangen. De gordijnen zijn van kreukherstellende stof en hoeven dus niet te worden gestreken voor je ze ophangt. Is de hoogte toch  te lang? Dan kan je ze makkelijk afknippen en er een zoom in naaien.

Wassen van de gordijnen
De Larson gordijnen zijn bestand tegen bacteriën en schimmels. De gordijnen kunnen op een lage temperatuur worden gewassen en zullen niet verkleuren of krimpen.

Plooien van gordijnen
Als je voor gordijnen kiest met een ophangsysteem met haken kan je ervoor kiezen om voor een enkele of dubbele plooi te gaan. Bij het kiezen van de gordijnen moet je er altijd van uitgaan dat je 1.5 tot 2 keer de breedte moet bestellen waarover je de gordijnen wilt ophangen. Gordijnen met ringen hebben standaard een enkelvoudige plooi.