Uitverkocht

Buccan – Gietijzeren Braadpan 20 cm – Hartvormig – Rood

EAN: 8720874422839

Lekker kokkerellen met deze stijlvolle gietijzeren pan in hartjes vorm van Buccan!

 • Hoogwaardig gietijzer
  Ontwerp dat een leven lang meegaat
 • Uitstekend warmtebehoud
  Geschikt voor elk type koken
 • Gladde geëmailleerde afwerking
  Inbranden (seasoning) niet nodig
 • Geschikt voor alle warmtebronnen
  Gas, inductie, elektrisch, keramiek, oven

119,95

Uitverkocht

Koken in stijl of een romantisch diner voor twee doe je met deze glanzende rode gietijzeren braadpan in hartjes vorm van Buccan

Uitstekend warmtebehoud

De pan heeft een uitstekende warmtebehoud en distributie, waardoor hij ideaal is om te bakken, braden, smoren of braden in een oven tot 200 ° Celsius, of om voedsel op een fornuis te bakken, sauteren en sudderen. Recirculatie van vocht in de goed afgesloten pan geeft elk gerecht dat je kookt een uitstekende smaak.

Om je maximale controle te geven, hebben we de pan voorzien van een hoogwaardige solide roestvrijstalen knop en ergonomische handgrepen.

Hoogwaardig gietijzer en geëmailleerde afwerking

Voor de productie van deze pan is gietijzer van hoge kwaliteit gebruikt met een gladde geëmailleerde afwerking, zodat deze lang meegaat. De emailleaag maakt het inbranden (seasoning) van de pan overbodig en dient tevens als antiaanbaklaag.Voor een maximale levensduur raden we je aan om met de hand te wassen en te drogen voordat je het opbergt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Als ze goed worden onderhouden, gaan onze gietijzeren pannen echt een leven lang mee.