Uitverkocht

Hyundai Electronics – 5 in 1 Staafmixer – 400W

EAN: 8720512989052
  • 5-in-1 staafmixer
  • Van roestvrij staal
  • 400W vermogen
  • Inclusief accessoires
  • Vaatwasserbestendig

69,99

Uitverkocht

Deze staafmixer is enorm veelzijdig met zijn 5-in-1 functionaliteit. Je kunt alles doen, van hakken & kneden, snijden tot mixen, allemaal met één apparaat. Bespaar ruimte in je keuken met deze handige staafmixer.

5-in-1 Staafmixer
Wil jij elke dag een lekkere smoothie? Geen probleem, er wordt een grote maatbeker van 0.7L meegeleverd, zodat je die gezonde smoothie gemakkelijk kunt maken met de hand blender. Daarnaast is de handblender goed geschikt om bijvoorbeeld groente te snijden. Zelfs het maken van ieder soort beslag is makkelijke met het meegeleverde garde opzetstuk. Ideaal voor wanneer je pannenkoeken wilt maken. De opties zijn bijna oneindig met alle meegeleverde opzetstukken en accessoires:
– Staafmixer
– Garde
– Melkschuimer
– Blender
– 0.7L maatbeker

Vervaardigd uit duurzame materialen
Voor dit apparaat is gekozen voor duurzame materialen, zoals RVS en hoogwaardig polypropyleen kunststof. De combinatie van zwart met rosé goud maakt deze hand blender een moderne toevoeging aan iedere keuken.

Vaatwasserbestendig
Omdat we weten dat niemand na het koken graag schoonmaakt, hebben we ervoor gezorgd dat alle verwijderbare onderdelen 100% vaatwasserbestendig zijn. Verwijder ze eenvoudig nadat je de machine hebt gebruikt en laat de vaatwasser de rest doen.