Uitverkocht

Buccan – Keukenmachine – Logo Broodrooster – 700W

EAN: 8719743428010

Elke ochtend vers geroosterd brood bij het ontbijt, nu met een leuk logo!

59,95

Uitverkocht

Geniet elke ochtend tijdens het ontbijt van vers geroosterd brood met deze unieke broodrooster met logo en verras je familie, echtgenoot, vriend, vriendin of kinderen met een van de 4 meegeleverde unieke vormen die rechtstreeks op de toast worden gebrand! Met zijn trendy zwart en roségouden ontwerp is deze Buccan logo broodrooster een must-have voor je keuken.

De verwijderbare platen kunnen snel worden verwisseld met behulp van het meegeleverde plastic tooltje. Er zijn 4 leuke vormen inbegrepen; een vrolijke zon, 2 hartjes, ik hou van je tekst en een kopje koffie. Extra vormen zijn beschikbaar op de Buccan-website.

Hij heeft een ontdooi- en opwarmfunctie en de sterkte van het roosteren kan ingesteld worden door de grote knop met zeven standen. Als je een van de logoplaatjes gebruikt, draai je eenvoudig de knop naar het smiley icoontje voor het beste resultaat. Als de broodjes op het punt staan te bruin te worden kun je eenvoudig doormiddel van de cancel knop het roosteren annuleren. Bovendien hebben we de broodrooster voorzien van een kruimellade, waarin de kruimels van het brood worden opgevangen, zodat ze na het roosteren gemakkelijk kunnen worden verwijderd.