Buccan cooking – Roterende eierhouder met opbergmand

EAN: 8720874423133

Transformeer de manier waarop je eieren bewaart met de Buccan Cooking – Roterende eierhouder met opbergmand; een stijlvol, innovatief en ruimtebesparend middelpunt voor je keuken.

  • Efficiënte Opslag
  • Compact Design
  • Duurzaam en Robuus
  • Grote Capaciteit

59,95

1 op voorraad

Breng functionaliteit en stijl samen in je keuken met de Buccan Cooking – Roterende eierhouder met opbergmand, de perfecte keuze voor de georganiseerde en stijlvolle keuken.

Spiraalvormig en Ruimtebesparend
Deze unieke eierhouder, met een capaciteit voor 2 tot 3 dozijn eieren, combineert ruimte-efficiëntie met een opvallend spiraal design. Bespaar kostbare ruimte op je aanrecht of in je koelkast met deze slimme oplossing.

Elegante Uitstraling
De zwarte staalconstructie is niet alleen stevig, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je keuken. Deze eierhouder is ontworpen om op te vallen en tegelijkertijd naadloos aan te sluiten bij elk interieur.

Roterende Functie, Gemakkelijke Toegang
De roterende functie van de spiraaltoren zorgt voor eenvoudige toegang tot je eieren, terwijl de hoogte van 36,5cm ervoor zorgt dat de eieren veilig bewaard blijven.

Grote Capaciteit
Met een lengte van 27cm en een breedte van 29cm biedt de mand voldoende ruimte voor al je eieren. Zeg gedag tegen rommelige keukens en hallo tegen geordende schoonheid.

Kortom, de Buccan Cooking – Roterende eierhouder met opbergmand is de perfecte combinatie van esthetiek en praktische opslag. Het is een essentieel keukenaccessoire dat design en functionaliteit samenbrengt voor de moderne keuken. Maak je keuken compleet met deze stijlvolle oplossing die net zo praktisch is als dat hij er goed uitziet.