Uitverkocht

Hyundai Electronics – The Cube – Airfryer – 5Liter – Zwart/Rosegoud

EAN: 8720512989274
  • Gezonder en efficiënter
  • 5L inhoud (3-4 pers)
  • 8 kook menus en handmatig
  • 1500W vermogen
  • Vaatwasserbestendig

199,95

Uitverkocht

Ontdek de kracht van The Cube Airfryer.

Gezonder en sneller koken
Een airfryer kan voedsel bereiden met minder olie dan traditionele frituurpannen, waardoor het eten minder vet en calorieën bevat. Daarnaast kan je maaltijden sneller bereiden dan in een oven, en soms zelfs sneller dan op het fornuis.

Efficiënter met 1500W vermogen
De Hyundai airfryers verwarmen sneller en gebruiken minder energie dan traditionele ovens, waardoor ze een efficiënte manier zijn om te koken. Krijg de perfecte maaltijd in een mum van tijd dankzij de krachtige 1500W motor. Vergeet het wachten op een oven die opwarmt – met onze airfryer begin je meteen met koken.

5 liter capaciteit
Met de grote capaciteit van onze airfryer kun je in één keer genoeg voedsel bereiden voor een hele familie van 4. Geen gedoe meer met het in batches bereiden van eten.

Doorzichtig raam
Met het doorzichtige raam kun je altijd de voortgang van je eten zien, zonder de lade te openen en de luchtstroom te onderbreken.

8 kook opties of handmatig
Met onze digitale bedieningspaneel kun je kiezen uit 8 handige presets, zodat je altijd de juiste instellingen hebt voor jouw favoriete maaltijden. Mocht je toch liever zelf aan de knoppen draaien dan kan je ook je eigen temperatuur en tijd kiezen.

Vaatwasserbestendig
Onze airfryer is gemakkelijk schoon te maken dankzij de vaatwasserbestendige binnenkant. Na het koken kan je de laadbak en roosters gewoon in de vaatwasmachine gooien, zonder je eigen handen ook maar 1 keer vuil te maken.

Temperatuurbereik tot 200 graden Celsius
Met ons uitgebreide temperatuurbereik kun je alles bereiden van knapperige kippenvleugels tot heerlijk geroosterde groenten.

Timer tot 90 minuten
Dankzij onze timerfunctie hoef je je geen zorgen te maken over het verbranden van je eten. Stel eenvoudig de gewenste tijd in en laat de airfryer de rest doen.

Ontdek de gemakkelijke manier van koken met onze krachtige airfryer. Bestel vandaag nog en geniet van heerlijke maaltijden zonder gedoe.