Uitverkocht

The White Series – Spin mop met roterend uitwringsysteem en emmer

EAN: 8720168394552

Nooit meer onnodig bukken, vieze handen tijdens het dweilen en altijd in een handomdraai de mop gemakkelijk reinigen? Het kan met de Spin Mop!

69,95

Uitverkocht

Nooit meer onnodig bukken, vieze handen tijdens het dweilen en altijd in een handomdraai de mop gemakkelijk reinigen? Het kan met de Spin Mop!

De compacte emmer van 3,2 Liter is uitgevoerd met een handig centrifuge systeem. De verstelbare steel plaatst u in de emmer en koppel de handel los, waardoor je van boven naar beneden de mop kan laten centrifugeren. Onder water wordt de centrifuge kop langs de mop gedraaid waardoor al het vuil in een zeer korte tijd wordt schoongemaakt.

De microvezeldoek is in een handomdraai klaar om de klus te vervolgen.

Maak uw vloer schoon en herhaal alle voorgaande stappen van het spoelen tot het centrifugeren. Dankzij de reinigingsrol is uw pad na het centrifugeren telkens terug schoon. De mop is geschikt voor alle vloertypen.

De steel is verstelbaar in hoogte van 106 tot 130 cm. De diameter van de kop is 24 cm, hiermee kunt in in een keer grote oppervlakten schoonmaken.

Plinten meenemen tijdens de klus? Geen enkel probleem! De kop van de mop kunt u omklappen in rechtopstaande positie, waardoor de vloer en de plint in een moeite meegenomen kunnen worden. Hoe handig is dat?

Ervaar het gemak en de snelheid van de centrifugerende emmer en bespaar tijd in het huishouden. Extra microvezeldoeken zijn los verkrijgbaar. De microvezeldoek is vaatwasmachine bestendig; een duurzaam en handig systeem voor elke klus.