Uitverkocht

The White Series – Flat mop met zelfreinigend systeem en duo-emmer

EAN: 8720168394545

Nooit meer onnodig bukken, vieze handen tijdens het dweilen en altijd in een handomdraai de mop gemakkelijk reinigen? Het kan met de Flat Mop!

49,95

Uitverkocht

Schone vloeren en schone handen.. het kan echt!

Met dit handige zelfspoelsysteem kunt u afzonderlijke schoon- en vuil watertanks gebruiken waardoor het mop proces nog gemakkelijker kunt hanteren en wringen.
Dankzij de zelfreinigende (microvezel) dweil met emmer hoef je niet meer te bukken of het vuile water aan te raken. Capaciteit emmer is 2,7 liter.

Hoe werkt het?

Dankzij het tweekamer systeem kan de vloerwisser gemakkelijk en snel worden schoongemaakt. Je hebt een schoon water compartiment en een voor het vuile water.
In het compartiment met schoon water haal je de wisser heen en weer en ga daarna aan het werk.

Elk compartiment heeft een speciale opening die zorgt voor optimaal resultaat. Het overtollige water wordt direct van de wisser gehaald in het schoon water compartiment.  De mop is dan vochtig genoeg maar voorkomt een te natte poetsdoek.

Hierna haal je de wisser door het compartiment van het vuile water om hem schoon te wringen. In deze opening zie je dat al het vuil binnen een paar bewegingen compleet schoon wordt gewrongen.

De gescheiden compartimenten zorgen ervoor dat het schone en vuile water van elkaar gescheiden blijven.De emmer is voorzien van een waterstop. Na de klus kan je het gemakkelijk legen zonder gemors.

Geschikt voor gladde vloeren en oppervlakten zoals laminaat, parket, linoleum en tegels. (raadpleeg altijd de gebruiksaanwijzing van uw reinigingsmiddel voordat u de grond gaat dweilen). De draaibare kop zorgt voor dat geen enkel hoekje gemist wordt en hij kan ook prima onder stoel, bank of kast.

De set wordt geleverd met een absorberende microvezel pad die het vuil goed absorbeert. Deze pad is kan in de wasmachine worden gereinigd voor een extra lange levensduur.

Bespaar voor elke klus extra tijd! Je hoeft niet meer af en aan emmers water te verschonen voor vers water, de gescheiden compartimenten zorgen altijd voor het beste resultaat. Ervaar het zelf!