Uitverkocht

Hyundai Electronics – Draadloze steelstofzuiger – Home edition – 120W – Blauw Grijs

EAN: 8720512986976
  • 120W motor
  • 40 minuten non-stop
  • Eco & Turbo modus
  • Wasbare filters
  • Ingebouwde LED verlichting
  • Lichtgewicht

299,95

Uitverkocht

Maak kennis met de ultieme draadloze reinigingsoplossing – de 120W draadloze steelstofzuiger uit de Home collectie van Hyundai!

Krachtige 120W motor
De Hyundai Home edition steelstofzuiger heeft een krachtige 120W motor die zorgt voor optimale zuigkracht. Hierdoor kan de stofzuiger gemakkelijk het fijnste stof en vuil opzuigen, ongeacht het oppervlak.

40 minuten draadloze vrijheid
Dankzij de 2200mAh lithium-ion batterij met 6 batterijcellen biedt deze steelstofzuiger tot 40 minuten draadloze vrijheid tijdens het schoonmaken. Het duurt slechts 4-5 uur om de batterij volledig op te laden met behulp van het oplaadstation.

Eco- en Turbo-modus
Of u nu in de Eco-modus bent voor langere reinigingssessies of in de Turbo-modus voor die hardnekkige rommel, deze stofzuiger heeft u gedekt.

Makkelijk te legen stofbak en wasbare filter
De 0,5 liter stofbak is makkelijk te legen en het wasbare microvezel filter zorgt ervoor dat uw stofzuiger fris en schoon blijft. Bovendien beschikt de stofzuiger over een oververhittingsbeveiliging, zodat u met een gerust hart kunt stofzuigen.

Ingebouwde LED verlichting
De draadloze steelstofzuiger heeft LED-verlichting op de zuigkop, zodat u het stof en vuil gemakkelijk kunt zien, zelfs op donkere plekken.

Lichtgewicht design
Daarnaast is er een lichtgewicht ontwerp gekozen waarbij het zwaartepunt hoog in de stofzuiger is geplaatst. Hierdoor is hij gemakkelijk te gebruiken, te manoeuvreren en op te bergen is. Bovendien wordt de stofzuiger geleverd met een handig oplaadstation voor gemakkelijke opslag.