Uitverkocht

Hyundai Electronics – Draadloze steelstofzuiger – 160W Pro – Summer

EAN: 8720512988901

De premium draadloze stofzuiger van Hyundai is een stofzuiger die is uitgerust met een accu en zorgt ervoor dat je heel het huis door kan. Schoonmaken was nog nooit zo leuk.

  • Draadloos
  • Eco & Turbo modus
  • Wasbare filters
  • 160W brush-motor

299,95

Uitverkocht

Maak kennis met de ultieme draadloze reinigingsoplossing – de 160W Pro draadloze steelstofzuiger van Hyundai!

Krachtige 160 Watt Brush-motor
Met een krachtige motor en een net zo krachtige batterij maakt deze stofzuiger korte metten met iedere schoonmaak klus. De 22.2 V Li-ion 2200mAh-batterij in deze stofzuiger is genoeg om in 1x zo’n 100m2 grondig stof te kunnen zuigen.

Eco- en Turbo-modus
Of u nu in de Eco-modus bent voor langere reinigingssessies of in de Turbo-modus voor die hardnekkige rommel, deze stofzuiger heeft u gedekt.

Makkelijk te legen stofbak en wasbare filter
De 0,5 liter stofbak is makkelijk te legen en het wasbare filter zorgt ervoor dat uw stofzuiger fris en schoon blijft. Bovendien beschikt de stofzuiger over een oververhittingsbeveiliging, zodat u met een gerust hart kunt stofzuigen.

Lange gebruiksduur
Met een oplaadtijd van 4 uur en een gebruiksduur van 35 minuten heeft u genoeg tijd om zelfs de grootste reinigingsklussen aan te pakken.
De batterij is uitneembaar en kan je daardoor makkelijk overal opladen. Is je kamer toch wat groter? Dan vervang je de batterij snel met een nieuwe en kan je weer verder stofzuigen.

Aluminium stang
De stofzuiger is gemaakt van een aluminium voor een lichtgewicht frame. Bovendien wordt er ook een muurbevestigings-deel meegeleverd, zodat u hem makkelijk kunt opbergen.