Uitverkocht

Hyundai Electronics – Aqua Turbo – Professional – 300W Brushless

EAN: 8720512986471
  • 300W Brushless-motor Technolgie
  • Stofzuigen en dweilen
  • Eco & Turbo stand
  • Draadloos
  • Inclusief handige opzetstukken

399,95

Uitverkocht

Schoonmaken een vervelend klusje? Met de professionele Aqua Turbo-mop van Hyundai heb je het huishouden zo bevrijd van hardnekkig vuil.
Je hebt gemakkelijk je hele huis gestofzuigd en tegelijker tijd ook nog eens gedweild. Zo hoef jij maar 1x over je vloer heen en scheelt het je 2x zoveel tijd.

De Hyundai Aqua Turbo is een professionele stofzuiger en dweil machine in 1. Deze Aqua Turbo is licht in gewicht en dus ideaal geschikt om meerdere kamers mee schoon te maken. Je vult de watertank met water en zeepsop en je bent klaar om te gaan dweilen. De plekjes die je met de normale stofzuiger nooit doet, kan je met de Aqua Turbo wel! In een handomdraai heb jij jouw normale stofzuiger omgetoverd tot een kruimeldief die met alle denkbare accessoires is uitgerust.

Draadloos
De Aqua Turbo is een draadloze machine die met zijn krachtige accu en efficiënte motor een gebruiksduur van tientallen minuten heeft.

Parkeer stand
Met de ingebouwde parkeerstand staat de Aqua Turbo ook op zichzelf stabiel voor wanneer jij onder het schoonmaken heel even wat anders moet doen.

Krachtige 300 Watt Brushless-motor
Met een krachtige motor en een net zo krachtige batterij maakt deze stofzuiger korte metten met iedere schoonmaak klus. De 22.2 V Li-ion 2200mAh-batterij in deze stofzuiger is genoeg om in 1x zo’n 100m2 grondig stof te kunnen zuigen.

Eco- en Turbo-modus
Of u nu in de Eco-modus bent voor langere reinigingssessies of in de Turbo-modus voor die hardnekkige rommel, deze stofzuiger heeft u gedekt.

Makkelijk te legen stofbak en wasbare filter
De 0,5 liter stofbak is makkelijk te legen en het wasbare filter zorgt ervoor dat uw stofzuiger fris en schoon blijft. Bovendien beschikt de stofzuiger over een oververhittingsbeveiliging, zodat u met een gerust hart kunt stofzuigen.

Lange gebruiksduur
Met een oplaadtijd van 4 uur en een gebruiksduur van 40 minuten heeft u genoeg tijd om zelfs de grootste reinigingsklussen aan te pakken.

Aluminium en geïntegreerde LED-verlichting
De stofzuiger heeft een lichtgewicht frame dat is gemaakt van aluminium. Daarnaast heeft de stofzuiger ook LED-verlichting op de stofzuiger borstel, zodat u stof en afval altijd gemakkelijk kunt zien. Bovendien wordt er ook een houder om de stofzuiger aan de muur te bevestigen, zodat u hem makkelijk kunt opbergen, meegeleverd.