Uitverkocht

Hyundai Electronics – Draadloze elektrische spinning mop – Met sprayfunctie

EAN: 8720168395221

Draadloze spinning mop van Hyundai. Deze Hyundai dweil is uitgerust met een accu en zorgt ervoor dat je heel het huis door kan met deze dweil.

249,95

Uitverkocht

Schoonmaken een vervelende klusje? Met deze spinning mop van Hyundai heb je het huishouden zo bevrijd van hardnekkig vuil.
Je kan makkelijk en snel je hele vloer schoonmaken met deze dweil machine. 

De Hyundai spinning mop is een dweil machine zoals we de oudere variant niet kennen. Deze dweil is licht in gewicht en dus is het makkelijk om deze dweilmachine van kamer naar kamer te verplaatsen. Je vult de watertank met water en zeepsop en je bent klaar om te gaan dweilen. Met behulp van de knoppen op het handvat kan je makkelijk het mengsel over de vloer sproeien.

Draadloos
Deze draadloze dweil heeft met z’n krachtige accu en efficiënte motor een gebruiksduur van op tot 50 minuten. Op de ecologische stand gaat de mop tot 50 minuten mee, op de turbo stand kan je de mop tot 40 minuten gebruiken. De accu is uitneembaar, met een los verkrijgbare extra accu verdubbeld u het bereik van de spinning mop.

Ingebouwde LED verlichting
Aan de voorkant van de vloerborstel zitten 2 sterke LED lampjes gemonteerd voor optimaal schoonmaak gemak.

Makkelijk bedienbaar
De steel van de dweil machine is makkelijk te bedienen, op deze manier ervaart u het optimale schoonmaak gemak. De knoppen voor het sprayen van het water met zeepsop mengsel en de instellingen van de roteer snelheid van de moppen zitten binnen handbereik.