Uitverkocht

Max Pets – Drinkfontein voor katten en honden – 0.6 Liter

EAN: 8720512985399

De Max Pets Drinkfontein biedt een gezonde en verfrissende drinkervaring voor je huisdier. Het stromende water zorgt voor meer zuurstof en een verbeterde smaak, en is de beste keuze voor dierenliefhebbers die weten hoe belangrijk het is om hun huisdier gezond te houden.

  • Gezond water
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Veel plezier voor je huisdier
  • Antislip bodem

39,95

Uitverkocht

Ontdek het geheim van een gehydrateerde en gezonde huisdier met de Max Pets Drinkfontein!

Laat je kat en hond genieten van verfrissende slokjes water met onze drinkfontein. Het stromende water zorgt voor meer zuurstof in het water, waardoor het nog lekkerder smaakt en gezonder is voor je huisdier.

Gezond water

Onze drinkfontein is gemaakt van voedselveilige materialen en heeft een uitneembaar filter, zodat jouw huisdieren altijd schoon en verfrissend water kunnen drinken.

Gemakkelijk schoon te maken

Dankzij het slimme ontwerp is onze drinkfontein eenvoudig uit elkaar te halen, zodat je hem snel en makkelijk kunt reinigen. Het schoonmaken van de drinkfontein is nog nooit zo simpel geweest.

Veel plezier voor je huisdier

Jouw kat of hond zal het fantastisch vinden om van onze drinkfontein te drinken. Het stromende water zorgt voor een speels en interactief element, waardoor jouw huisdier meer aangemoedigd wordt om gehydrateerd te blijven.

Onze Max Pets Drinkfontein is de beste keuze voor dierenliefhebbers die weten hoe belangrijk het is om hun huisdier gezond te houden. Geniet van een schone, frisse en gezonde drinkervaring voor je huisdieren. Bestel nu en geef jouw huisdier het beste cadeau dat je kunt geven!