Hyundai Electronics – Professionele dierenfohn – 2400W

EAN: 8720512987584

Dierenfohn van Hyundai.

99,95

10 op voorraad

Met de professionale hondenfohn van Hyundai blaas je je hond droog nadat je hem gewassen hebt, een stortbui of een zwempartij. Ook is hij uitermate geschikt om zand uit de vacht te blazen na een wandeling in het park, bos of op het strand.

De hondenfohn is prima geschikt voor alle hondenrassen. De fohn heeft een compact formaat en met het handige handvat til je hem makkelijk uit de kast en draag je hem mee.
De fohn wordt geleverd met een 2 meter lange slang en 3 handige opzetstukken. Je kan de temperatuur en de windsnelheid eenvoudig instellen naar de gewenste instelling. Al met al de ideale tool voor elke hondeneigenaar.

De fohn heeft twee verschillende temperatuurinstellingen. Zet de temperatuur op warm voor het snel drogen van de haren van de hond. Met de normale temperatuur blaas je bijvoorbeeld zand uit de haren, oude haren er tussen uit of zorg je ervoor dat je na het fohnen extra makkelijk kan borstelen en kammen.

De fohn heeft een krachtige motor van 2400W met verschillende, makkelijk instelbare windsnelheden. Daarbij is de fohn nog een laag geluidsniveau van 60 – 80 decibel.