Uitverkocht

Fiat Professional – 21V Accu boor en schroefmachine – F2

EAN: 8720512983081
  • 25-delige Accu-schroevendraaier
  • Draadloos Fast-Charge 21V Accu
  • Ingebouwde zaklamp
  • 1400 RPM (rotaties per minuut)
  • Met opbergkoffer

99,95

Uitverkocht

Iedere handige (of niet zo handige) thuisklusser heeft een boormachine nodig. Hiermee zet jij eigenhandig ieder tafeltje in elkaar en hang jij ieder fotolijstje met trost zelf op.  De Fiat accu boor is van alle gemakken voorzien, zonder dat het te ingewikkeld wordt!

25-delig en klaar voor iedere klus:
Deze schroevendraaier wordt geleverd met een krachtige 21V Lithium-Ion accu met een onbelast toerental van 1400 RPM. Met een krachtige motor maak je alle klussen in en rondom het huis erg eenvoudig. De accu boor is geschikt voor het kleinere maar ook grotere boorwerk. Daarnaast krijg je ook direct een leuke basis aan opzetstukken die je kunt gebruiken voor bijna iedere situatie. Deze hoef je er dus niet los bij te kopen!

Handgreep met twee verschillende standen en handige schakelaars:
De Fiat boormachine heeft een handgreep en komt met de optie om de snelheid naar 2 niveaus af te stellen en ook de draairichting is uiteraard te verwisselen. Voor de donkere plekken, zoals onder het aanrecht, hebben we ingebouwde LED verlichting aangebracht zodat je nooit in het donker zit!

Met koffer:
De boormachine komt ook met een handige reis/opbergkoffer. Hierdoor blijft je set een stuk makkelijker compleet en raak je de bitjes minder snel kwijt. Daarnaast kan dit natuurlijk ook al handige reiskoffer gezien worden, voor wanneer de familieleden weer gebruik willen maken van jouw handige klus kunsten.